Având o plajă largă de opţiuni privind dotarea şi configurarea serviciilor de localizare, întrebarea care se pune este: ce soluţie este optimă pentru necesiţile unei anumite firme? Soluţiile sunt multiple şi vă invităm să ne consultaţi pentru găsirea variantei optime pentru cazul dvs. Vă propunem mai jos câteva scenarii tipice, fără a epuiza combinaţiile posibile.

 • Serviciul de localizare tip A, cu SIM de la furnizor, acoperire internaţională şi mesagerie. Are la bază dotarea cu un terminal de tip telefon Smartphone Android. Telefonul şi cartela SIM sunt furnizate de SM Aero Computers, având tot softul necesar preinstalat, inclusiv navigator. Fiind cartela noastră, garantăm costurile de trafic conform ofertei, dar funcţionalitatea cartelei SIM pentru telefonie şi SMS este blocată.

  Destinaţie tipică: firme de transport internaţional.

  Specific livrare: nu este necesară o instalare propriu-zisă, produsele livrate în 3-7 zile de la comandă sunt gata de lucru, modul de montare pe bord este opţiunea dvs. Livrarea se face oriunde în ţară, nu este necesară deplasarea sau accesul la vehicule.

 • Serviciul de localizare tip B, cu SIM propriu, trafic intern, antifurt activat. Dotarea de bază este un terminal de tip telefon Smartphone Android compatibil cu sistemul TraceSharing, achiziţionat pe cont propriu la preţuri preferenţiale de la furnizorul GSM.
  Cartela SIM este şi ea de la operatorul dvs. GSM, având activat traficul de date Gprs. Programul pentru localizare Trackapp3 se descarcă de pe site-ul SM Aero Computers, fiind activat sub îndrumarea unuia dintre operatorii noştri. Fiind cartela dvs., telefonul permite funcţionalitatea integrală ca telefon şi SMS.
  Activarea extraopţiunii antifurt este o modalitate în plus, pe lângă elementele de siguranţă specifice auto, pentru alertarea imediată a unui furt şi urmărirea în timp real a locaţiei vehiculului.

  Destinaţie tipică: firme de distribuţie cu activitate internă (RO).

  Specific livrare: din momentul în care aveţi telefonul, instalarea softului şi activarea în sistem durează cca. 30 min., depinzând de tipul telefonului şi experienţa dvs. Procedura este aplicabilă oriunde în ţară, nu este necesară deplasarea sau accesul la vehicule.

 • Localizare şi monitorizare combustibil, pe bază de terminale şi senzori. Dotarea de bază este un terminal de localizare tip XT65/85, livrat de SM Aero Computers împreună cu cartela aferentă şi senzori de combustibil pe fiecare rezervor.

  Destinaţie tipică: firme de transport intern şi internaţional, vehicule tip cap tractor.

  Specific livrare: echiparea necesită deplasarea la locaţie sau echiparea în tranzit, cu costuri de instalare. Vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii.


© SM Aero Computers, 2008-2014