Detalii privind sistemul antifurt.

Programul Trackapp3 include un modul de protecţie antifurt, disponibil dacă este activată la furnizor opţiunea corespunzătoare.

Utilizare:
- pentru ca activarea antifurtului să fie posibilă, sunt necesare două condiţii: telefonul să fie conectat la cablul de încărcare (conectat la o priză de brichetă funcţională) şi telefonul să aibă semnal GPS. În caz contrar, procedura se va opri cu un mesaj explicit de eroare;
- deschideţi aplicaţia şi apăsaţi tasta „Activare antifurt”; se va deschide o cutie de dialog pentru introducerea unei parole. Nu uitaţi parola!
- după introducerea parolei, butonul „Activare antifurt” va clipi portocaliu - semn că sistemul este activ; în decurs de 30 secunde plasaţi telefonul la locul dorit;
- din acest moment, orice mişcare a telefonului sau a vehiculului, sau scoaterea de sub tensiune va produce o pre-alertă de furt, iar pe telefon se va deschide automat o cutie de dialog pentru introducerea parolei de dezactivare;
- dezactivarea se iniţiază fie prin mişcarea telefonului (având ca rezultat iluminarea ecranului şi cutia de dialog pt. introducerea parolei), fie prin apăsarea butonului antifurt, care acum este clipitor;
- introduceţi într-un interval de 30 secunde parola de dezactivare (cea setată de dvs. la activare);
- dacă nimeni nu introduce parola, în 30 secunde se alertează dispeceratul şi opţional se trimite un SMS cu alertă de furt!

Pentru a nu vă deranja colegii, vă rugăm fiţi atenţi să dezactivaţi antifurtul la revenire şi pornirea vehiculului (desigur, activarea este opţională).

După activarea alertei de furt, sistemul continuă să funcţioneze normal, indicând poziţia vehiculului, ajutând astfel la recuperarea acestuia. Dacă s-a produs alertarea, butonul rămâne pe poziţia „Furt alertat!” până la restartarea telefonului.

Important! Acesta este un sistem opţional suplimentar pentru protecţia vehiculului şi nu angajează furnizorul la nici o garanţie asiguratorie sau daune în caz de furt! De asemenea, nu suntem răspunzători de eventualele neplăceri legate de alerte false!