Proceduri de lucru şi soluţii de dotare:

În cazul dotării cu sisteme de tip Smartphone/Android, există două soluţii de dotare:

1) Dacă aveţi deja astfel de aparate sau doriţi să le achiziţionaţi pe cont propriu, instalarea programului specific - Trackapp3 - se poate face direct de pe site-ul www.tracesharing.ro, conectarea în sistem făcându-se sub îndrumarea personalului nostru, care vă stă la dispoziţie la telefon. Această soluţie implică utilizarea cartelelor dvs. GSM (vezi obs. de mai jos).

Beneficiaţi o singură dată per echipament de o testare gratuită, urmând ca la instalarea definitivă şi deschiderea contului de firmă să achitaţi o taxă de activare conform ofertei;
Vă invităm să consultaţi lista de dispozitive compatibile(link), sau să ne contactaţi dacă telefonul dvs. nu este pe listă. Pentru moment, soluţia nu este disponibilă pe telefoane iPhone sau Windows Mobile.

Important:
Dispozitivele funcţionează cu orice cartelă şi în orice reţea GSM. Dacă pentru localizare se vor utiliza cartelele dvs., toate setările telefonului (programe, listă contacte, preferinţe) vor rămîne nemodificate şi răspunderea utilizării cartelei pentru alte servicii de telefonie (SMS, convorbiri, Internet) este a dvs., respectiv a şoferului. Traficul efectuat de serviciul de localizare este foarte mic, de ordinul 4-6 MB lunar, şi nu pune probleme de costuri deosebite pe ţară. În roaming însă costurile pot fi semnificative.
Dacă optaţi (din motive de costuri de trafic în roaming sau alte avantaje) pentru o cartelă furnizată de SM Aero Computers, anumite servicii pot fi blocate (convorbiri, Internet, SMS), în funcţie de pachetul de servicii ales, dar costurile de trafic sunt minime şi aveţi garanţia unui cost fix conform ofertei noastre. Vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii.

2) Dacă doriţi achiziţia unui smartphone de la SM Aero Computers, aveţi garanţia celor mai adecvate echipamente, configurate şi dedicate serviciului de localizare, inclusiv cartela SIM. Aveţi aici oferta de preţuri. Echipamentele de telefonie smartphone se achiziţionează numai cu plata anticipată, având 30 zile garanţie de returnare integrală a costului în caz de nemulţumire.


În ambele cazuri, instalarea este foarte simplă, printr-un accesoriu de montare tip ventuză pe parbriz sau alt accesoriu de fixare. Se recomandă alimentarea direct la priza de brichetă, ceea ce nu necesită nici o instalare, sau dacă preferaţi, o montare mai sigură cu un fir dedicat care poate fi livrat şi montat de noi sau de orice electrician autorizat al dvs.