TraceSharing pentru case de expediţie şi beneficiari de transport

De câte ori nu v-aţi dorit să urmăriţi în timp real poziţiile camioanelor pe care le-aţi comandat? De câte ori răspunsul la întrebarea "Unde e şi când ajunge marfa X" întârzia din motive mai mult sau mai puţin justificate, de regulă din lipsa mijloacelor eficiente şi rapide de comunicare? Ce să fac - ca transportator - dacă obţinerea unor curse sau chiar a unui contract este condiţionată de echiparea cu localizatoare GPS?

Acum toate aceste probleme au o soluţie: TraceSharing.

Este sistemul care permite şi vă dă dreptul la aceste informaţii permanent şi în timp real, fără apeluri inutile la transportatori, respectând în acelaşi timp dreptul acestora la difuzarea sau blocarea informaţiilor proprii. Solicitaţi partenerilor dvs. preferaţi implementarea acestui sistem şi veţi beneficia de toate avantajele lui. Este deopotrivă şi în interesul acestora, prin avantajele multiple oferite proprietarilor de vehicule! Orice transportator corect şi serios se va bucura să vă ofere acest serviciu, prin creşterea standardului de calitate devenind un furnizor apreciat şi căutat de beneficiari.

Cum funcţionează?

În primul rând, transportatorul dvs. partener trebuie să aibă implementat sistemul TraceSharing pe camioanele lui. (Dacă acesta are deja un alt sistem de monitorizare, este posibilă şi integrarea acestuia, dar rezolvarea necesită abordări de la caz la caz)

Pentru conectarea în sistem şi vizualizarea vehiculelor partenerilor aveţi următoarele variante:

 1. Varianta cu cont de utilizator TraceSharing propriu.
  Este varianta cea mai completă şi care permite vizualizarea comodă a unui număr oricât de mare de vehicule, ca şi cum ar fi vehicule proprii. Se vizualizează poziţia pe hartă şi viteza, fiind disponibile în "Tabelul de selecţie şi informaţii", aşa cum este descris în Ghidul rapid de utilizare. Anumite date precum distanţa parcursă, istoricul datelor şi consumul de combustibil sunt confidenţiale şi vizibile doar de către proprietar (transportator).

  Mecanismul de transmitere a datelor este cel de parteneriat, partenerul dvs. transportator trebuie să vă adauge la lista partenerilor (şi reciproc), apoi să vă declare partener pentru vehiculul în cauză. Dvs. veţi vedea automat vehiculul apărând în lista dvs. de "Transporturi în parteneriat", fără nici o intervenţie suplimentară. În momentul în care transportatorul vă opreşte acest drept, camionul va dispărea de asemenea automat.

  Deschiderea unui cont propriu nu este - în principiu - gratuită. Există însă o gamă de situaţii în care acest cont este totuşi gratuit. Cel mai bun exemplu: dacă deţineţi şi camioane proprii şi aţi instalat pe ele sistemul TraceSharing aveţi implicit accesibilă şi funcţionalitatea specifică caselor de expediţie. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi.

 2. Varianta bazată pe TSC.
  Este o variantă simplă şi gratuită, accesibilă direct de pe site-ul www.tracesharing.ro prin introducerea unui cod TSC ca utilizator anonim.

  Această metodă este utilă în cazul utilizării sporadice a sistemului, dar are o serie de limitări, în special faptul că nu se pot vizualiza simultan mai multe vehicule. Datele oferite sunt de asemenea minime (poziţia, viteza şi ora achiziţiei).

 3. Conectarea directă între serverele noastre şi serverele beneficiarilor.
  Este un exemplu de colaborare ideală între noi - ca furnizori de date de localizare - şi firme mari de expediţii rutiere sau burse de transport. La momentul prezent această interconexiune funcţionează cu firma LKW Walter.
  Tot ce aveţi de făcut este să declaraţi acest colaborator ca partener de transport (de exemplu "walter"), după care firma respectivă primeşte datele de localizare de la serverul nostru în propia aplicaţie de urmărire a transporturilor!
  Fiţi fără grijă, tot acest proces se desfăşoară sub deplinul dvs. control ca proprietari ai datelor, cu un simplu click puteţi opri transmiterea acestor date atunci când doriţi.